• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Dinsdag - Zondag ( 11.00 - 17.00 uur)

Lenteconcert met het aachener kammerchor

Concert
Datum: 30 maart 2019 20:00 - 23:00

Ten hemel – de grenzenloze oogopslag omhoog, dat is de titel  van het lenteconcert, dat het Aachener Kammerchor onder leiding  van van dirigent Martin te Laak dit jaar geeft in Vaals. In het programma ontmoeten motetten van Brahms en Mendelsohn-Bartholdy de  wereld van meer moderne klanken, treft het middelhoog-Duits op de taal van Oekraïne: zo’n veeltalig muziekprogramma past heel goed in ons grensgebied.

Centraal in verschillende muziekstukken staat de mens, op zoek naar zijn relaties met het andere, met het goddelijke. Maar omdat in de hemel ook plaats moet zijn voor meer aardse gevoelens, maken we een uitstapje naar het hooglied van de liefde (1ste brief aan de Corienthiërs hoofdstuk 13) met het lied van Edvard Grieg: Hvad est du dog skjön – „Wat ben je toch mooi!“. Lente dus!

Entree € 12,00; Vrienden van de Kopermolen € 10,00 Kinderen en studenten € 5,00

 

Kopermolen Kalender

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.