• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Dinsdag en Donderdag-Zondag ( 11.00 - 17.00 uur)

FUNKEN TANZ UND FANTASIE

Concert
Datum: 17 mei 2019 20:00

FUNKEN TANZ UND FANTASIE

Jubileumconcert Duo Tarantelle

Vrijdag, 17.5. 2019, 20.00 uur

Kopermolen (Lutherse Kerk) von Clermontplein 11, Vaals

Wanneer een duo twintig jaar bestaat, is dat een reden om feest te vieren!

Duo Tarantelle met Johanna Schmidt op viool en Lydia Hilgers aan de vleugel vieren dit kroonjaar op passende wijze: met een concert in de schitterende Kopermolen in Vaals.

Met hun programma “ Funken, Tanz und Fantasie” presenteren beide speelsters een muzikaal vuurwerk met speelvreugde, temperament en charme.

" Funken, Tanz und Fantasie”  spant een grote boog vanuit de romantiek via de muziek van het impressionisme naar het tijdperk van de moderne klassieken. In dit jubileum-concert beluistert u muziek van o.a. Robert Schumann, Antonin Dvorak, Astor Piazzolla, Manuel de Falla, Aram Chatschaturjan en een premiere van Johanna Schmidt.

Nu eens vurig en virtuoos, dan weer melancholisch en dromerig, soms humoristisch of geestig: met de vele facetten van hun muziek voeren de dames van Duo Tarantelle hun toehoorders vol afwisseling door deze de muziekavond .

Entree € 12,00, Vrienden € 10,00.

Kaartenbestellen: www.tickli.nl

www.dekopermolenvaals.nl

www.duo-tarantelle.de

Tel: +31 (0)43 3064668

 

Kopermolen Kalender

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.