• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Dinsdag en Donderdag-Zondag ( 11.00 - 17.00 uur)

Concert door Michelle Powell

Concert
Datum: 26 mei 2019 15:00

Intiem piano vertolking van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach.  

Concert door Michelle Powell

Zondag 26 mei 2019, 15.00 uur

De Kopermolen (Lutherse Kerk) von Clermontplein 11, Vaals

 

Tijdens dit concert speelt Michelle Powell werken van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach. De overeenkomst tussen de werken is de schoonheid, die ze tot uiting laat komen. Ieder stuk biedt een eigen emotionele beleving en de toehoorder wordt ondergedompeld in de intimiteit van de mooie sfeer in het museum en de mooie muziek. Met een drankje na afloop in het museumcafé belooft het weer een speciale middag te worden. De toehoorder is welkom om te bezinnen, te genieten en te ontspannen.

Canadees pianiste Michelle Powell is bekend vanwege haar dynamische en opwindende optredens. Ze verbindt zich met haar publiek op een persoonlijke en ontroerende manier. Ze ontving talrijke prijzen en is gelauwerd als winnares van Prix d’Europe, de Helene Roberge Competition (ARAM), de Canadian Music Competition, de Kiwanis Competition, de Shean Competition en de University of Alberta Concerto Competition.

Ze woont momenteel in Eijsden, Nederland.

Entree € 10,00, vrienden van de Kopermolen € 8,00, Studenten € 6,00

Kaarten reserveren: www.tickli.nl

www.dekopermolenvaals.nl

Tel: +31 (0)43 3064668

 

Kopermolen Kalender

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.