• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 11.00 - 17.00 uur)

Miniatures for woodwinds, Eigentijdse muziek voor blaasinstrumenten.

Concert
Datum: 16 november 2019 20:00

Miniatures for woodwinds, Eigentijdse muziek voor blaasinstrumenten.

Concert door de Stichting Limburgse Componisten

Zaterdag 16 november 2019, 20.00 uur

De Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11, Vaals.

De Stichting Limburgse Componisten zet zich in voor eigentijdse klassieke muziek en legt het accent op nog levende componisten. Naast grotere projecten, zoals de “Wahlwiller Passie” en “Pé Hawinkels, de stem van een generatie” organiseert de Stichting ook kamermuziekconcerten, waarbij één thema centraal staat. In het verleden kwamen zo een Limburgse liederencyclus en eigentijdse werken voor orgel in de spotlights te staan.

In dit concert plaatst de Stichting Limburgse Componisten de schijnwerpers op de blaasinstrumenten fluit, klarinet en saxofoon onder de titel “Miniatures for woodwinds”.

Een divers en afwisselend programma wordt uitgevoerd door Paulien Dieteren en Beppy Paquay – klarinet, Ricarda Schumann – fluit, Ton Verhiel – saxofoons, Arno Dieteren – piano en Marlo Strauß – gitaar.

Entree € 12,00, Vrienden van de Kopermolen € 10,00 scholieren en studenten € 6,00

Kaarten bestellen: www.tickli.nl

www.dekopermolenvaals.nl

tel: +31(0)43 3064668

 

 

Kopermolen Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.