• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 11.00 - 17.00 uur)

The Macaron Project, met Eric Reddet, zang, Abigail Richards, piano en Susanne Schimmack, sopraan

Concert
20200613_FB_MacaronProjekt_Concert
Datum: 13 juni 2020 20:00

The Macaron Project, met Eric Reddet, zang, Abigail Richards, piano en Susanne Schimmack, sopraan in de Kopermolen.

Concert over Passie, Liefde en Bedrog

Zaterdag 13 juni 2020 om 20.00 uur

De Kopermolen (Lutherse Kerk) von Clermontplein 11 te Vaals

Eric Reddet, tenor en Abigail Richards, piano samen met sopraan Susanne Schimmack  om de duistere kant van liefde te verkennen. Met liederen van Strauss en Duparc en bekende opera aria's en duetten waar de emoties helemaal los barsten.

Eric Reddet is een lyrisch tenor uit Frankrijk, maar inmiddels woonachtig en werkzaam in Nederland. Eric is een gepassioneerd liedzanger en geeft vaak intieme concerten in zijn huisconcert serie.

Abigail Richards werd geboren in Engeland en kreeg daar haar opleiding. Als kind kreeg zij les van haar moeder, daarna kon zij met een beurs van haar 12e tot 18e naar de Chethams Music School. Daar studeerde ze bij David Hartiganen Murray McLachlan.

Toen de Duitse sopraan Susanne Schimmack optrad in de Cardiff Singer of the World Competition in 1997, werd ze uitgesproken als "de Rolls Royce van stemmen". The London Times verklaarde "... de luxueus klinkende Duitse zangeres Susanne Schimmack". "Susanne Schimmack's domineert de hele voorstelling.

Entree € 12,00, Vrienden van de Kopermolen € 10,00, Studenten € 8,00.

Kaartverkoop via www.tickli.nl

www.dekopermolenvaals.nl

Tel: +31(0)43 3064668

 

 

Kopermolen Kalender

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.