• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 13.00 - 17.00 uur)

 

UITGELICHT: Jolanda Zager

Expositie
2E65004
Datum: 8 januari 2022 11:24 - 7 februari 2022 00:00

KUNST IN VAALS Uitgelicht geeft vandaag met plezier het digitale podium aan Jolanda Zager

“Mijn naam is Jolanda Zager en ik ben geboren te Heerlen. Na jarenlange ervaring in het ( vrijeschool-) onderwijs en daarnaast ook enkele tekencursussen te hebben gegeven, durfde ik eindelijk de stap te maken en te gaan doen wat ik lange tijd het liefste wilde: kunstzinnig werken. Mijn eerste lustrum heb ik nu kunnen vieren in het Carbon6 gebouw te Heerlen, waar ik met veel motivatie en plezier werkzaam ben te midden van andere creatieve ondernemers,

De naam “CollaZje”, die ik koos voor mijn creatief atelier drukt enerzijds de diversiteit van de aangeboden activiteiten uit: zowel tekenen, schilderen, als werken met textiel en papiermaché. Anderzijds zegt het ook wat over mijn voorkeur voor het vrij combineren van allerlei materialen en technieken. Dit voortdurend gestoei met materie en kleur verschaft me veel voldoening en dat wil ik graag delen met anderen. Vandaar dat ik ook workshops en cursussen geef, waarbij de eigen vrije creatieve vaardigheden worden aangesproken”. 

Nieuwsgierig geworden
https://www.facebook.com/collazje

 

 

 

Kopermolen Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

BLIJF OP DE HOOGTE / BLEIBEN SIE INFORMIERT

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.