KUNST IN VAALS KAN IN 2021 HELAAS WEGENS CORONA NIET PLAATSVINDEN

 Stichting de Kopermolen organiseert ook in 2021 weer het jaarlijks terugkerende evenement Kunst in Vaals, dit jaar zijn de data 17 en 18 Juli.

We zullen de ontwikkelingen rond corona moeten afwachten. Wat mag, wat niet. Maar vooral, wat is verantwoord. We gaan door met plannen en zullen t.z.t. afhankelijk van de situatie beslissen of Kunst in Vaals kan doorgaan.

Een evenement dat ieder jaar weer veel bezoekers trekt in hartje Vaals is een bezoek meer dan waard.

In een unieke setting met een sfeer die tot de verbeelding spreekt weet dit evenement ieder jaar weer te boeien.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze website; https://www.dekopermolenvaals.nl

Kunst in Vaals vindt rondom het historische raadhuis van Vaals plaats, gelegen aan het von Clermontplein. De organisatie kan dit jaar weer diverse kunstenaars presenteren, afkomstig uit België, Duitsland en Nederland. Zij presenteren een grote diversiteit aan kunstvormen, van keramiek tot schilderkunst, van bronzen sculpturen tot glas, van edelsmeedkunst tot modedesign. 

Evenals de voorgaande jaren zullen de Kunstdagen Vaals ook dit jaar weer worden omlijst met (o.a. muzikaal) entertainment. Ook is de infrastructuur voor de kunstenaars en bezoekers aangepast. Parkeergelegenheden zijn volop aanwezig in de onmiddellijke nabijheid van het centrum. De omliggende, deels nieuwe, horecazaken zullen met hun terrassen aan een prettige sfeer bijdragen. Kortom, wederom een verrassend en veelzijdig kunstevenement.

Genieten en beleven is het motto!

Image

Praktische informatie

Informatie

Entree 2,00 €.

(Met deze kleine bijdrage draagt u ertoe bij, dat dit evenement ook in de toekomst georganiseerd kan blijven worden)

Vrij parkeren tijdens Kunst in Vaals!

kunstenaars kunstmarkt 2019.pdf