Kunst in Vaals vindt telkenjare plaats in het 3e volle weekend van de maand juli. In 2019 is dat zaterdag 20 en zondag 21 juli. De manifestatie duurt op zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kunst in Vaals vindt rondom het historische raadhuis van Vaals plaats, gelegen aan het von Clermontplein. De organisatie kan dit jaar weer diverse kunstenaars presenteren, afkomstig uit België, Duitsland en Nederland. 

Zij presenteren een grote diversiteit aan kunstvormen, van keramiek tot schilderkunst, van bronzen sculpturen tot glas, van edel smeedkunst tot modedesign.

Evenals de voorgaande jaren zullen de Kunstdagen Vaals ook dit jaar weer worden omlijst met (o.a. muzikaal) entertainment. Ook is de infrastructuur voor de kunstenaars en bezoekers aangepast. Parkeergelegenheden zijn volop aanwezig in de onmiddellijke nabijheid van het centrum.

De omliggende, deels nieuwe, horecazaken zullen met hun terrassen aan een prettige sfeer bijdragen. Kortom, wederom een verrassend en veelzijdig kunstevenement.

 

Genieten en beleven is het motto!

Image

Praktische informatie

Entree € 2,00,

(met deze kleine bijdrage maakt u als bezoeker het mede mogelijk om dit evenement te organiseren)

Vrij parkeren tijdens Kunst in Vaals!

Plattegrond