• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 13.00 - 17.00 uur)

 
 

Update werkzaamheden
Er is begonnen met het opruimen van het puin, de ontvochtiger is geplaatst en heel veel ventilatoren, die nu het werk moeten doen. De onbeschadigde kunst van Marianne Kokkelmans is weggehaald, helaas zijn er echter ook een aantal werken van haar bevuild door de spetters modder van leem en stro en een deel van haar aquarellen in de vitrines zijn verloren gegaan.

Alle elektrische apparaten zijn weggehaald en worden gereinigd en gedroogd.

Elke dag wordt er iets gedaan, experts komen langs, er moet nog een lange weg bewandeld worden, stapje voor stapje zullen we jullie op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.

 
 
 

De Kopermolen is dicht t/m 2 maart.
 
Hoe jammer ook maar het is niet anders.
Hopelijk lukt het nu het virus een halt toe te roepen, in plaats van dat het virus onze mooie activiteiten een halt toe roept.
Tot en met 2 maart blijft de Kopermolen echt in een ruststand. Hopelijk brengt het vaccineren en de nieuwe maatregelen hierin binnen niet al te lange tijd verandering.
 
We houden jullie graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen verband houdend met de Kopermolen via Facebook, onze nieuwsbrief en website.
 
Wees voorzichtig en blijf gezond.

 

Hans Leenders speelt Bach op het Hilgers-orgel bij u thuis!

Bestel nu de CD voor slechts € 10 per stuk incl. bezorgkosten in Nederland.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

onder vermelding van naam, adres, mailadres en het aantal CD’s. U krijgt van ons een bericht terug met betaalinstructies en na ontvangst van de betaling wordt de CD bij u thuisbezorgt

Kopermolen Kalender