• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 13.00 - 17.00 uur)

Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Laten we hopen, dat dit niet alleen voor de Kopermolen maar ook voor iedereen in positieve zin het geval zal zijn. 

We kijken terug op een turbulent en bizar 2021. Niet alleen vanwege de corona-pandemie moesten de deuren op slot van de Kopermolen, maar ook de waterschade in februari zorgde voor een waar drama. In de periode dat normaliter de sleuteloverdracht zou plaatsvinden, klonken ipv carnavals-klanken, een heus waterballet.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt, gepoetst, gevloekt, gebeld en nog veel meer. Het ging niet allemaal van een leiendakje, maar het resultaat is adembenemend mooi.

We mogen vol trots zeggen dat de renovatie afgerond is. Hier en daar moeten er nog enkele spreekwoordelijke punten op de i gezet worden, maar dan is het ook echt af.

Met het plaatsen van de zon boven op het orgel is de restauratie voltooid.

Dank ook aan alle partijen die de “Grande Dame” weer in ere hebben hersteld, en wellicht nog een beetje mooier hebben gemaakt dan voorheen.

We hadden dit graag met jullie willen vieren, een mooi Kerstconcert stond op de planning, een mooie expositie Van Gisela Englen-Müllges, echter de opkomende Omikron-variant gooide opnieuw roet in het eten.

We blijven echter achter de schermen hard door werken, zodat we straks als alles weer een beetje meer mag en kan, jullie kunnen verwelkomen met een mooi programma.

Wat we je wensen is

een jaar vol goede moed

een hoofd vol vertrouwen

veel liefde van de jouwen

laat het oude jaar maar gaan

en ga er vol frisse zin tegenaan!

We blijven u ook op de hoogte houden van de ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief maar volg ons ook op Social Media. Hier lichten we de kunstenaars toe die we graag hadden willen verwelkomen bij Kunst in Vaals.

KUNST IN VAALS Uitgelicht bezoekt u online op https://www.facebook.com/kopermolenvaals en https://dekopermolenvaals.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ons programma (indien weer mogelijk)! https://dekopermolenvaals.nl.

 

Hans Leenders speelt Bach op het Hilgers-orgel bij u thuis!

Bestel nu de CD voor slechts € 10 per stuk incl. bezorgkosten in Nederland.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

onder vermelding van naam, adres, mailadres en het aantal CD’s. U krijgt van ons een bericht terug met betaalinstructies en na ontvangst van de betaling wordt de CD bij u thuisbezorgt

Kopermolen Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20