• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 13.00 - 17.00 uur)

Wat hadden we graag willen aansluitend bij de opening van musea, de deuren wagenwijd voor u geopend, u verwelkomt met een mooie expositie en/of een fraai concert.
De stoelen blijven nog even leeg, eveneens de ruimte.
Echter de restauratie is nog niet gereed, waardoor we nog niet in staat zijn het programma te hervatten. Neemt niet weg dat de mooiste plannen voor u gesmeed worden zodat we u hopelijk begin 2022 mogen verwelkomen in een vernieuwde Kopermolen.

De Kopermolen is hard geraakt door de Covid-19 pandemie. Meer dan ooit is duidelijk dat de
Kopermolen niet zonder begunstigers kan. Subsidie van de overheid, bijdragen van het
bedrijfsleven, fondsen, schenkingen en Vrienden zijn en blijven essentieel.
Waarvoor dank.

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief via deze site.

De toiletgroep, inclusief een invaliden-toilet zijn vorige week opgeleverd. Een mooie, grote frisse ruimte is het resultaat. Nog even met de poetsemmer er door heen en klaar voor gebruik.
De nieuwe invaliden-opgang en het invaliden-toilet maakt het mogelijk dat straks ook mensen die minder goed ter been zijn, probleemloos de Kopermolen kunnen bezoeken voor klankrijke concerten en mooie exposities.
We hopen dan ook van harte jullie straks weer allemaal te mogen ontvangen, hetzij in de Kopermolen, of wellicht in een kleinschalige open-air activiteit.. Plannen zijn er genoeg, echter de corona-beperkingen én de renovatie spelen ons hier nog parten in.
Stap voor stap komen we langzaam weer in de goede richting, we richten onze blik op de toekomst.
Blijf allemaal gezond, Hou Vol en geniet van het kleine.
 
 

 

 
 

 

Hans Leenders speelt Bach op het Hilgers-orgel bij u thuis!

Bestel nu de CD voor slechts € 10 per stuk incl. bezorgkosten in Nederland.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

onder vermelding van naam, adres, mailadres en het aantal CD’s. U krijgt van ons een bericht terug met betaalinstructies en na ontvangst van de betaling wordt de CD bij u thuisbezorgt