Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Danique Paffen & Pascale Rozier

Moederdagconcert

Zondag 12 mei 2024
Aanvang 14.30 uur
Entree € 12 | Vrienden € 10

Moederdagconcert met Danique Paffen en Pascale Rozier

Op zondag, 12 mei, zullen de enthousiaste musici Danique Paffen, sopraan en Pascale Rozier alle moeders en niet-moeders verwennen met een prachtig concert in de Kopermolen te Vaals. Er zullen werken te beluisteren zijn uit de romantiek, musicalperiode tot en met popmuziek met componisten van o.a. Mahler, Mozart en Andrew Loyd Webber.

Danique Paffen is een 24 jarige zangeres uit Bochholtz en studeert momenteel aan het conservatorium in Maastricht. Onlangs heeft ze een rol mogen spelen in de door het conservatorium opgevoerde opera Hänsel und Gretel van Engelbert Humperdinck. Ze zingt niet alleen klassiek maar ook musical en popmuziek. In 2022 heeft Danique meegedaan aan het televisieprogramma Holland ’s Got Talent.

Pascale Rozier is een Franse pianiste, vocal coach, begeleider en koordirigente met een lange internationale carrière, optredens in recitals, operaproducties, het coachen van operazangers en het begeleiden en inspireren van jonge studenten. Ze werkte in Frankrijk aan de Ecole Normale de Musique de Paris en in Egypte aan het Operahuis van Caïro. Momenteel is zij werkzaam als co-repetitor aan het conservatorium te Maastricht.

Het belooft een mooie middag te worden. Wellicht een goed idee om moeder te trakteren op een mooi concert en samen met haar naar de Kopermolen te komen.


Am Sonntag, dem 12. Mai, werden die junge Sopranistin Danique Paffen und die Pianistin Pascale Rozier alle Mütter und Nichtmütter mit einem schönen Konzert in der Kopermolen in Vaals verwöhnen. Zu hören sind Werke von der romantischen Musik bis zur Popmusik von Komponisten wie Mahler, Mozart und Andrew Loyd Webber.

Danique Paffen ist eine 24-jährige Sängerin aus Bochholtz und studiert derzeit am Konservatorium in Maastricht. Kürzlich spielte sie eine Rolle in der vom Konservatorium aufgeführten Oper Hänsel und Gretel von Engelbert Humperdinck. Sie singt nicht nur klassische Musik, sondern auch Musical- und Popmusik. Im Jahr 2022 nahm Danique an der Fernsehsendung Holland’s Got Talent teil.

Pascale Rozier ist eine französische Pianistin, Gesangslehrerin, Klavierbegleiterin und Chordirigentin mit einer langen internationalen Karriere, die in Konzerten und Opernproduktionen auftritt, OpernsängerInnen coacht und junge Studentinnen und Studenten anleitet und inspiriert. Sie arbeitete in Frankreich an der Ecole Normale de Musique de Paris und in Ägypten am Kairoer Opernhaus. Derzeit arbeitet sie als Korrepetitorin am Konservatorium Maastricht.

Tipp: Beschenken Sie Ihre Mutter mit diesem wunderschönen Konzert und kommen mit ihr zusammen zur Kopermolen!