Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trio Woolf

Concert

Vrijdag 10 mei 2024
Aanvang 20.00 uuur
Entree € 15

Trio Woolf zaterdag 10 mei in de Kopermolen Vaals

Woolf heeft echt een eigen gezicht!
Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Conservatorium in Amsterdam: Ellen Tackenberg, Marieke Smit en de Limburgse Myléne Berghs. De dames raakten bevriend en gingen regelmatig op stap naar concerten in de stad. Zo waren ze op zekere dag aanwezig bij een concert van The Staves, drie zussen die folk-pop speelden. En dat wilden de dames dus ook!

Overal waar Woolf optreedt, kun je na afloop van het concert dezelfde reacties optekenen: wat een loepzuivere samenzang van deze drie uitmuntende singer/songwriters, die weliswaar elk hun eigen individuele kwaliteiten hebben, maar in dit trio schitteren als een zeer hecht ensemble. Het levert een concert op waarin drie stemmen compleet homogeen en als één geheel klinken. ,,Als toehoorder ben je soms bang bent dat je met je ademhaling de magie wellicht verbreekt!”, schreef een recensent.

Het concert van Woolf begint op vrijdag 10 mei om 20.00 uur in de Kopermolen.
De entree is 15 euro. De zaal gaat om 19.15 uur open. Er zijn vrije zitplaatsen.
Gezien de te verwachten belangstelling voor dit concert is het aan te bevelen snel te reserveren: dat kan per mail via jefbrauers49@gmail.com of telefonisch via 06-10212183.