Cent Mille Chansons

Een chansonavond vol liefde, passie en nostalgie 

Za 8 juli 2022

Aanvang 20.00 uur

Entree: € 12 | Vriendenticket: € 10

Cent Mille Chansons
Cent Mille Chansons
Over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Gezongen in een taal met de mooiste melodieën, harmonieën en poëzie.
Cent Mille Chansons

De Tour de France is van start en de voorbereidingen voor een vakantie naar ‘la douce France’ zijn misschien al in gang gezet. Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman brengen u in de juiste stemming met een muzikale reis naar het passievolle en ondoorgrondelijke Frankrijk. Voor deze vijfde editie in de Kopermolen hebben zij opnieuw een mooi repertoire met Franse Chansons uitgezocht.

Jo Annemans zingt tijdens het concert van Cent Mille Chansons op 8 juli als gast mee met zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman. Jo en Ghislaine zingen en werken al jaren samen tijdens zangworkshops van AMeeZing Projects. Dat hun stemmen prachtig blenden was dus al bekend, maar deze twee persoonlijkheden zorgen op het podium voor een bijzondere en aanstekelijke energie. Jo Annemans heeft met zijn prachtige basstem op veel podia in binnen- en buitenland gestaan met onder andere de voormalige a capella formatie Voice Male.

Onvergetelijke melodieën als ‘voici les clés’ en ‘sous le ciel de Paris’ zijn er om gezongen te worden. Daarom kan en mag iedereen na de pauze meezingen met klassiekers uit het Franse genre. Ze worden daarbij ook dit jaar weer ondersteund door zangensemble WBN8. Het belooft wederom een gezellige, onvergetelijke en muzikale avond van hoog niveau te worden.

Cent Mille Chansons Meezing concert met gastoptreden van Jo Annemans

Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman zijn zelf grote liefhebbers van het Franse Chanson. Beide musici hebben een afgeronde conservatoriumopleiding genoten en weten met veel enthousiasme het publiek mee te nemen op deze muzikale reis.

Over Cent Mille Chansons:
Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman hebben twee passies: muziek en Frankrijk! Ze hebben beide hun conservatoriumopleiding in Maastricht afgerond. Ghislaine heeft – naast haar studie klassiek piano – schoolmuziek en zang gestudeerd. Vanuit haar muziekatelier GLine Musics treedt ze op als zangeres. Zij geeft pianolessen en organiseert evenementen en zangworkshops. Ze kan als geen ander haar publiek raken met haar warme zangstem en performance. Clemens heeft – naast zijn studie klassiek piano – compositie gestudeerd. Hij is songwriter, pianodocent en toetsenist/zanger van de popformatie Mirage. Een allround pianist die virtuoos en gepassioneerd weet te begeleiden.
Ghislaine en Clemens vormen samen het duo Cent Mille Chansons.

Über Cent Mille Chansons:
Ghislaine Mommer und Clemens Hoffmann haben zwei Leidenschaften: Musik und Frankreich! Beide studierten am Konservatorium in Maastricht.
Ghislaine Mommer hat – außer klassischem Klavier – auch Schulmusik und Gesang studiert. In ihrem Musikatelier GLine Musics bietet sie Klavierunterricht und Gesangsworkshops an. Ihr Publikum berührt sie mit ihrer warmen Gesangsstimme und ihrer mitreißenden Ausstrahlung.
Clemens Hoffmann studierte neben klassischem Klavier auch Komposition. Er ist Songwriter, Klavierlehrer und Pianist/Sänger bei der Popformation Mirage – ein Allround-Musiker, der es versteht, virtuos und gefühlvoll zu begleiten.
Ghislaine und Clemens formen zusammen das Duo Cent Mille Chansons.

Word vriend van
de kopermolen

Als eerste op de hoogte en extra voordeel vanaf € 30,- per jaar

Vrienden van de Kopermolen

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en het programma 1x per maand in je mailbox

De Kopermolen
Cittaslow

Vaals is een Cittaslow gemeente. De Kopermolen is één van de Cittaslow Genoten.

Cittaslow wandeling Historische grond met Wino Winkens