Klankbelevingsconcert

Pia Brand, Heart Tuned Sounds

Vrij 28 okt 2022

Aanvang 19.30 uur

Entree: Vrije gave

Klankmeditatie met Pia Brand, Heart Tuned Sounds Beleefweekend
Klankmeditatie met Pia Brand, Heart Tuned Sounds Beleefweekend
Ben je nieuwsgierig, voel je welkom. Je hoeft alleen maar te ontspannen, je over te geven en mee te laten drijven op de golven van klank en ritme
Pia Brand, Heart Tuned Sounds 

Tijdens het Beleefweekend staan we stil bij het belang van stilte tijdens de Nacht van de Nacht en de dag van de Stilte. In de Kopermolen start het Beleefweekend met een klankbelevingsconcert van Pia Brand, Heart Tuned Sounds.

De kracht van klank en stilte…
Uit stilte wordt klank geboren. Klank prikkelt je zinnen en leid je naar je innerlijke stilte.

De geluidstrillingen, ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je.

Vanuit stilte wordt klank geboren… klank leid je naar je innerlijke stilte…
Pia Brand neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast. Weer rust en vrede voelen en ervaren.

“Ben je nieuwsgierig, voel je welkom. Je hoeft alleen maar te ontspannen, je over te geven en mee te laten drijven op de golven van klank en ritme.” – Pia Brand, Heart Tuned Sounds 

De Kopermolen is vanaf 19.00 geopend, het klankbelevingsconcert start om 19.30 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om rustig een kopje koffie of thee te drinken.

Word vriend van
de kopermolen

Als eerste op de hoogte en extra voordeel vanaf € 30,- per jaar

Vrienden van de Kopermolen

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en het programma 1x per maand in je mailbox

De Kopermolen
Cittaslow

Vaals is een Cittaslow gemeente. De Kopermolen is één van de Cittaslow Genoten.

Cittaslow wandeling Historische grond met Wino Winkens