A Groovy Sunday Afternoon

Concert met Nancy Deusings,
Peter van Kempen & Casper van Kempen

Zo 23 oktober 2022

Aanvang 15.00 uur

Entree: € 15 | Vriendenticket: € 13

Al meer dan 20 jaar staan zangeres Nancy Deusings en pianist Peter van Kempen samen op het podium. Met hun band Nancy Grooves spelen ze op jazzfestivals, in theaters en tijdens evenementen in binnen- en buitenland. Hun zoon Casper is een jonge, getalenteerde jazz-gitarist die studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. De drie musici hebben een mooi programma gemaakt en vinden het absoluut een feest om weer samen het podium te delen bij de Kopermolen in Vaals.

Nancy Deusings is zangeres en zangdocente.
Ze studeerde jazz zang aan het conservatorium van Maastricht.
Al vanaf haar 18e toerde ze door Europa (o.a.jazzfestival Ascona) en de VS met diverse bigbands en orkesten. Nancy staat ontzettend graag op het podium maar vindt het ook heerlijk om haar kennis en ervaring door te geven aan haar zang- leerlingen van de Vocalschool Nancy Deusings in Geleen.

Peter van Kempen is actief als pianist, bandleider, arrangeur en spreker.
Hij werkte mee aan grote producties van het Koninkrijk Ballet van Vlaanderen en Joop van den Ende Musical Productions en was als muzikaal leider verbonden aan diverse grote, landelijke theaterproducties. Als dirigent en bandleider is hij verantwoordelijk voor event-producties onder andere in Ahoy Rotterdam.
Als spreker inspireert hij jaarlijks vele toehoorders in binnen- en buitenland met muzikale pep-talk ‘Groovy Business’.

Casper van Kempen (17) is jazzgitarist.
Als jongste zoon uit een muzikaal gezin begon hij op zijn zesde met gitaarspelen en ontwikkelde gelijk een liefde voor jazz, soul en popmuziek. Vanaf seizoen 19/20 studeert hij jazzgitaar aan het Conservatorium van Amsterdam op de afdeling Junior Jazz College. Casper heeft meegewerkt aan diverse projecten en concerten waaronder Talentenkriebels (L1), optredens met jeugd-bigband SLIM Vitzkids, Junior Jazz Orchestra of the Concertgebouw, theaterconcerten met Peter en Nancy, gastsolist bij het Score Jazz Orchestra en schreef diverse arrangementen voor de Ensemble Nights van het Junior Jazz College.

Een stem, een piano en een gitaar. Muziek in zijn puurste vorm! Nancy, Peter en hun zoon Casper zullen u deze zondagmiddag overladen met hun ‘feel -good’ muziek, uiteraard overgoten met de hun zo kenmerkende GROOVES. Verheug u op een zorgeloze zondagmiddag en krijg ‘music in your heart and a smile on your face’!

Seit mehr als 20 Jahren stehen die Sängerin Nancy Deusings und der Pianist Peter van Kempen gemeinsam auf der Bühne. Mit ihrer Band Nancy Grooves spielen sie auf Jazzfestivals, in Theatern und auf Events. Ihr Sohn Casper ist ein junger, talentierter Jazzgitarrist, der am Konservatorium von Amsterdam studiert.

Nancy Deusings ist Sängerin und Gesangslehrerin. Sie studierte Jazzgesang am Konservatorium von Maastricht. Peter van Kempen ist als Pianist, Bandleader und Arrangeur tätig. Er arbeitete an großen Produktionen in Flandern und bei Joop van den Ende Musical Productions. Casper van Kempen (17) ist Jazzgitarrist und jüngster Sohn aus einer musikalischen Familie. Er begann mit sechs Jahren Gitarre zu spielen und entwickelte eine Liebe zu Jazz, Soul und Pop.

Eine Stimme – ein Klavier – eine Gitarre. Musik in ihrer reinsten Form! Nancy, Peter und Casper werden Sie heute Nachmittag mit ihrer Wohlfühlmusik verwöhnen, inklusive ihren charakteristischen GROOVES. Freuen Sie sich auf einen unbeschwerten Nachmittag und holen Sie sich „Musik ins Herz und ein Lächeln ins Gesicht“!

Word vriend van
de kopermolen

Als eerste op de hoogte en extra voordeel vanaf € 30,- per jaar

Vrienden van de Kopermolen

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en het programma 1x per maand in je mailbox

De Kopermolen
Cittaslow

Vaals is een Cittaslow gemeente. De Kopermolen is één van de Cittaslow Genoten.

Cittaslow wandeling Historische grond met Wino Winkens