• Telefoon:
  • +31(0)43 30 64 668

Openingsuren: Donderdag-Zondag ( 13.00 - 17.00 uur)

 

Beleefweekend - WEGENS CORONAMAATREGELEN AFGELAST

Concert
20201025_AFGELASTKlankmeditatiePiaBrand
Datum: 25 oktober 2020 19:30

Beleefweekend: Klankmeditatie met Pia Brand, Heart Tuned Sounds in de Kopermolen 

Zondag, 25 oktober met concerten om 19.00 uur 

De Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11, 6291 AT Vaals 

De kracht van klank en stilte…
Uit stilte wordt klank geboren. Klank prikkelt je zinnen en leid je naar je innerlijke stilte.

ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je.

Vanuit stilte wordt klank geboren… klank leid je naar je innerlijke stilte…

Pia Brand neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast. Weer rust en vrede voelen en ervaren.

‘Ze streelt met klank liefdevol je ziel en heelt wat zich aandient!’
- review deelnemer op Facebook

“Ben je nieuwsgierig, voel je welkom. Je hoeft alleen maar te ontspannen, je over te geven en mee te laten drijven op de golven van klank en ritme.” – Pia Brand, Heart Tuned Sounds 

Entree: vrije gave

Tel: 043-3064668 

www.dekopermolenvaals.nl 

Voor de uitvoeringen in de Kopermolen is een protocol ontwikkeld, zodat aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. Daarom is aanmelden verplicht. 

 

Kopermolen Kalender

BLIJF OP DE HOOGTE / BLEIBEN SIE INFORMIERT

Kunst kopen

Nagenoeg alle kunst, die in de kopermolen geëxposeerd wordt, kan gekocht worden. De Stichting de Kopermolen handelt bij het tot stand komen van de verkoop van een kunstwerk in opdracht van en voor de kunstenaar. De suppoosten van de Stichting de Kopermolen zullen u behulpzaam zijn om een overeenkomst in de bemiddeling van de verkoop van een kunstwerk op te stellen. Na afloop van de expositie kan het kunstwerk opgehaald worden. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.