Southern Voices

Concert

Za 1 juli 2023

Aanvang 20.00 uur

Entree: € 12 | Vriendenticket: € 10

Southern Voices

Southern Voices is een muzikaal ensemble bestaande uit Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan). Muziek is wat hen verbindt. Zo lang als ze zich kunnen heugen brengt zang hen samen. Kenmerkend voor Southern Voices is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan, terwijl ze solistisch alle drie hun eigen geluid overbrengen. Zowel klassieke als moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht. Een optreden van Southern Voices is puur en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig. Het is muziek in al haar facetten. Wanneer de luisteraar met een gelijkende liefde voor de muziek luistert dan raakt het de gevoelige snaar. Het ontroert en verheugt. Elk optreden is een ode aan de muziek en de luisteraar. Het is een muzikale ervaring om niet snel te vergeten en een die nooit zal vervelen.  

Sinds hun oprichting in 2015 is dit niet onopgemerkt gebleven. De muzikale grootheid Herman van Veen herkent hun talent. Binnen de kortste keren staan ze op grote podia als; het Koninklijk Theater Carré en het Delamar Theater in Amsterdam, de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en het conservatorium van Luxemburg. Daarnaast zijn ze meermaals live op Radio 4 te horen geweest en waren de dames in de zomer van 2019 te zien in de musical Robin & Robel geproduceerd door Herman van Veen op het ‘Herman van Veen Arts Center’. 

‘Southern Voices heeft in mijn optiek dezelfde kwaliteiten als O’gene in het lichte. Iets van kinds af aan, vertrouwd. Ze mengen als kersen in martini.’ – Herman van Veen 

Word vriend van
de kopermolen

Als eerste op de hoogte en extra voordeel vanaf € 30,- per jaar

Vrienden van de Kopermolen

Inschrijven voor
de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en het programma 1x per maand in je mailbox

De Kopermolen
Cittaslow

Vaals is een Cittaslow gemeente. De Kopermolen is één van de Cittaslow Genoten.

Cittaslow wandeling Historische grond met Wino Winkens